Sanik Gaz (1995) - Oricând, cu plăcere!
Luni-Vineri: 09:00-17:00

Verificare instalatie gaze

Contacteaza-ne

SANIK GAZ este o companie specializată în domeniul construcțiilor și instalațiilor, pe piață din anul 1995

Verificarea instalației de gaze

Verificarea tehnică periodică (VTP) a instalației de utilizare a gazelor naturale este o procedura obligatorie pentru beneficiari, atât pentru protecția lor cât și a celor din vecinătate. Ea trebuie realizată de o firmă autorizată ANRE și se efectuează la fiecare doi ani, sau chiar mai devreme în unele situații, inclusiv la cererea beneficiarului. Nu le-am numărat dar credem că am executat zeci de mii de astfel de verificări, în cei aproape 30 de ani de activitate. Toate echipele noastre sunt supravegheate de ingineri specializați în instalații iar Sanik Gaz este printre firmele autorizate ANRE și ISCIR pentru astfel de operațiuni. Prețul verificării este de 160 lei (tva inclus) pentru persoane fizice și 180 lei (tva inclus) pentru persoane juridice. Acest preț nu include eventualele reparații sau modificări ce ar putea fi necesare.

Care sunt precondițiile unei verificări de succes?

Senzor de detecție a gazelor naturale

Să existe senzor de detecție a gazelor naturale în fiecare încăpere traversată de instalația de gaze iar acesta sau aceștia să fie conectați la electrovalva de închidere automată.

Fără modificari la instalația de gaze

Să nu fi modificat instalația de gaze față de cum este aceasta descrisă în proiectul tehnic.

Fără pierderi

Să nu existe pierderi de gaze.

Verificarea centralei la timp

Să fie făcută verificarea centralei termice, în termen, de către un specialist autorizat ISCIR.

poza-verificare-instalatie-de-utilizare-la-2-ani-160-ron-2-3

De ce este important să faci verificarea la timp?

Pentru documentele necesare sau alte informații, poți verifica pagina noastră de Întrebări frecvente. Dacă ai o întrebare sau vrei să faci o programare: sună acum sau scrie-ne pe WhatsApp!

WhatsApp