Sanik Gaz (1995) - Oricând, cu plăcere!
Luni-Vineri: 09:00-17:00

Debranșări CMTEB (RADET)

Contacteaza-ne

SANIK GAZ este o companie specializată în domeniul construcțiilor și instalațiilor, pe piață din anul 1995

Debransari

Te-ai hotărât să schimbi situația apei calde și a încălzirii locuinței? Crezi că va fi nevoie de ani de zile pentru remedierea problemelor din sistemul RADET – CMTEB – Termoenergetica? Asta dacă va fi remediat.

Poate ar fi momentul să treci la încălzirea individuală, complet în controlul tău. Asta înseamnă debranșarea de la sistemul centralizat de încălzire al Bucureștiului, cel gestionat de CMTEB (Compania Municipală Termoenergetica București), fostul RADET. Debrașarea se face mai ușor decât crezi dar mai greu decât s-ar putea. Din fericire, Sanik Gaz are o experiență de 30 de ani în instalațiile termice și de utilizare a gazelor naturale, iar debranșarea este una dintre modalitățile în care am ales să fim alături de clienții noștri. Am făcut-o de zeci de ori și ne-am bucura să fim alături de tine.

Cum se procedează?

Debransare

Debranșarea de la sistemul centralizat de încălzire al CMTEB (RADET București) se poate face numai când livrarea agentului termic este sistată și numai în baza avizului tehnic de debranșare.

Documentatie

Acesta poate fi obținut prin întocmirea și depunerea documentației necesare și plata taxelor aferente. Documentația necesară, include, printre altele, proiectul tehnic de debranșare care trebuie realizat de o firmă specializată în instalații termice, așa cum este SANIK GAZ (1995).

Taxe

Toate taxele vor fi suportate de către beneficiar.

Informatii suplimentare

Pentru informații suplimentare despre documentele necesare, pașii ce trebuie făcuți, taxele de plătit și multe altele, te invităm să accesezi pagina de Întrebări frecvente.

aparment-complex-1

Echipa Sanik

Profită de experiența acumulată în cei aproape 30 de ani de activitate și de faptul că toate echipele Sanik sunt coordonate de ingineri specializați în instalații.

SOLICITA OFERTA COMPLETA PENTRU REALIZAREA INSTALATIILOR TERMICE SAU INLOCUIREA CENTRALEI VECHI SI PRIMESTI DISCOUNTURI DUBLE PENTRU ACHIZITIONAREA MATERIALELOR PRIN INTERMEDIUL CREGO.RO, ASTFEL:
*Oferte valabile doar pentru perioada DECEMBRIE 2023 – MARTIE 2024
WhatsApp