Sanik Gaz (1995) - Oricând, cu plăcere!
Luni-Vineri: 09:00-17:00

Instalații gaze

Contacteaza-ne

SANIK GAZ este o companie specializată în domeniul construcțiilor și instalațiilor, pe piață din anul 1995

Instalatii Gaze

Sanik Gaz (1995) este un reper în zona soluțiilor moderne pentru instalațiile de utilizare a gazelor naturale. Avem aproape 30 de ani de activitate continuă iar lucrările echipelor noastre sunt coordonate de ingineri specializați în instalații. Compania noastră este autorizată A.N.R.E. pentru proiectarea și executarea instalațiilor de gaze, de medie, joasă și redusă presiune, este autorizată I.S.C.I.R. și certificată ISO 9001.

Asigurăm întreaga gamă de asistență în acest domeniu și deservim capitala împreună cu zona metropolitană Ilfov, unde sunt majoritatea clienților și partenerilor noștri. Pentru lucrările complexe, cele dedicate operatorilor economici din sectoarele comerț și industrie, ne putem deplasa și în celelalte județe.

Avem o abordare transparentă și dorința de a ușura viața beneficiarilor când vine vorba de obligațiile, responsabilitățile și orice alte detalii legate de instalațiile de gaze. Din acest motiv avem prețuri în site, articole informative și chiar un calculator de ofertă.
Mai mult, am pregătit pentru tine o serie de pachete standard pentru cele mai solicitate servicii ale noastre. Le regăsești mai jos. În final, chiar dacă sunt o mulțime de informații în site, recomandarea noastră este să ne apelezi telefonic, să ne scrii pe WhatsApp ori pe email.

Dacă ai o întrebare anume, poți verifica și secțiunea de întrebări frecvente.

Echipe cu experiență

Echipele Sanik Gaz au experiență îndelungată și sunt conduse de ingineri în instalații. Profiă de experiența și pregătirea lor!

Soluții complete

Deserverim atât zona industrial comercială în proiecte mai complexe dar și cea rezidențială. Facem acest lucru din anul 1995.

Preturi transparente

Pentru multe dintre lucrările noastre, prețurile sunt trecute direct în site la secțiunea potrivită. Pentru lucrări mai complexe, puteți cere o ofertă.

Autorizați și apreciați

Serviciile noastre în instalații de gaze sunt autorizate ANRE și bine apreciate de către clienți.

Untitled design (44)

Ai toate informatiile aici

Le regăsești mai jos. În final, chiar dacă sunt o mulțime de informații în site, recomandarea noastră este să :

WhatsApp