Sanik Gaz (1995) - Oricând, cu plăcere!
Luni-Vineri: 09:00-17:00

Montare senzor detector de gaze naturale

Contacteaza-ne

SANIK GAZ este o companie specializată în domeniul construcțiilor și instalațiilor, pe piață din anul 1995

Montare senzor detector de gaze naturale - 600 RON

Sanik Gaz (1995) este un reper în zona soluțiilor moderne pentru instalațiile de utilizare a gazelor naturale. Avem aproape 30 de ani de activitate continuă iar lucrările echipelor noastre sunt coordonate de ingineri specializați în instalații. Compania noastră este autorizată A.N.R.E. pentru proiectarea și executarea instalațiilor de gaze, de medie, joasă și redusă presiune, este autorizată I.S.C.I.R. și certificată ISO 9001.

Printre soluțiile asigurate avem procurarea și montajul detectoarelor de gaze naturale, împreună cu toate materialele necesare. Acesta este obligatoriu pentru toate camerele în care există riscul acumulării de gaze naturale, inclusiv în încăperile prin care traversează coloana de gaze. Conform ordinului ANRE 179/2015, această procedură trebuie realizată de un operator economic autorizat, așa cum este Sanik, iar senzorii de gaze trebuie să fie automați și să aibă o sensibilitate la gazul metan de cel puțin 2%.

Echipe cu experiență

Echipele Sanik Gaz au experiență îndelungată și sunt conduse de ingineri în instalații. Profiă de experiența și pregătirea lor!

Beneficii

Chiar dacă prețul nu include eventualele modificări sau reparații, echipele noastre sunt pregătite și pentru acest lucru.

Prețuri la vedere

Pentru multe dintre lucrările noastre, prețurile sunt trecute direct în site la secțiunea potrivită. Pentru lucrări mai complexe, puteți cere o ofertă.

Autorizați și apreciați

Serviciile noastre în instalații de gaze sunt autorizate ANRE și bine apreciate de către clienți.

Untitled design (50)

Un preț corect.

Pretul include manopera si materialele:

WhatsApp