Sanik Gaz (1995) - Oricând, cu plăcere!
Luni-Vineri: 09:00-17:00

Despre noi

Aproape 30 de ani de activitate

SANIK GAZ este o companie specializată în domeniul construcțiilor și instalațiilor, pe piață din anul 1995. Asta înseamnă aproape trei decenii de activitate neîntreruptă.

Promptitudinea, competența și profesionalismul sunt atuurile noaste de bază. Experiența cumulată a echipelor noastre dar și pregătirea fiecărui coleg în parte sunt motive de mândrie pentru noi și o garanție de bună desfășurare a lucrărilor pentru beneficiar.

WhatsApp Image 2023-12-13 at 17.59.36_e216fefa
16

DESPRE NOI

Urmărim cu seriozitate fiecare proiect în parte și îl finalizăm la termenele stabilite prin contract. Toate echipele noastre sunt conduse de câte un inginer specializat în instalații sau construcții, după specificul fiecărei lucrări. 

Sanik Gaz (1995) este certificată ISO 9001 și autorizată A.N.R.E. pentru proiectarea și execuția instalațiilor de utilizare a gazelor naturale, având regimul de medie, joasă și redusă presiune, tip EDIB și PDIB, dar și autorizată ISCIR pentru instalarea, verificarea și repararea centralelor termice. Poți vedea autorizațiile în pagina dedicată lor.

Oricând, cu plăcere!

Sanik Gaz - trei decenii de soluții

Clienții Sanik Gaz sunt atât persoane juridice cât și fizice.  Colaborările îndelungate cu mari dezvoltatori din capitală ne recomandă ca o soluție adecvată pentru acele proiecte complexe, de anvergură, sau cu termene de finalizare prea scurte. Toate proiectele noastre sunt coordonate și supravegheate de ingineri specializați în instalații și construcții, iar experiența individuală și organizațională asigură un bun parcurs al acestora.

Pentru persoane fizice, poți obține rapid o estimare de preț folosind calculatorul nostru de ofertă. Durează numai două minute. Pentru persoaje juridice, discută cu un inginer Sanik despre particularitățile proiectului tău. Sună acum!

 

Principalele avantaje competitive pe scurt

Soluții și servicii profesionale

Parteneriate durabile

Sanik Gaz este acel tip de partener pe care te poți baza pe termen lung. O spun partenerii, colaboratorii, furnizorii și clienții noștri. Cât de lung? Până acum, de aproape 30 de ani. 

Certificată ISO 9001 și autorizată ANRE

Sanik respectă cele cinci categorii de principii pentru performanță și calitate în managementul proiectelor pentru a obține ISO 9001. Compania este, de asemenea, autorizată ANRE pentru proiectarea și execuția instalațiilor de gaze.

Sute de lucrări realizate numai în 2023

Proiectele au fost atât pentru persoane fizice (majoritate) dar și pentru persoane juridice. Cele pentru persoane juridice au avut grad mai mare de complexitate și au necesitate resurse considerabile.

Produse la prețuri de distribuitor

Poți obține echipamente și accesorii la preț de distribuitor de la partenerul nostru Crego.

WhatsApp