Sanik Gaz (1995) - Oricând, cu plăcere!
Luni-Vineri: 09:00-17:00

Revizie instalatie gaze

Contacteaza-ne

SANIK GAZ este o companie specializată în domeniul construcțiilor și instalațiilor, pe piață din anul 1995

Revizia instalației de gaze

Sanik Gaz (1995) este autorizată ANRE să efectueze revizii tehnice periodice ale instalațiilor de utilizare a gazelor naturale, alături de celelalte soluții tehnice precum proiectarea sau execuția instalațiilor. În cei peste 30 de ani de activitate am efectuat nenumărate revizii ale instalațiilor. Pentru creșterea gradului de siguranță, revizia se face sub coordonarea unor ingineri specializați în instalații. Prețul reviziei este de 270 lei (tva inclus) și 320 lei (tva inclus) pentru persoane juridice. Acest preț nu include eventualele reparații sau modificări ce ar putea fi necesare.

Revizia tehnică periodică (RTP) a instalației de utilizare a gazelor naturale se face la cel mult 10 ani de zile și este obligatorie pentru beneficiari / clienți finali. În unele cazuri, precum cele de mai jos, va fi făcută chiar mai devreme.

Dacă instalația de gaze nu a fost folosită pentru o perioadă mai mare de 6 luni

După orice eveniment care ar putea afecta integritatea și funcționarea instalației de gaze naturale

La cererea clientului final/beneficiarului

poza-debransari-radet-1-22

Care sunt precondițiile unei verificări de succes?

De ce este important să faci verificarea în termen?

După cum bine știi, obiectele se degradează în timp. Dat fiind faptul că utilizarea gazelor naturale implică riscuri importante pentru viețile noastre dar și pentru bunuri, este important ca la o anumită perioadă de timp, cel mult 10 ani în acest caz, să facem o verificare amănunțită, denumită revizie.

De ce este important să alegi nu numai o firmă autorizată dar și cu experiență? Verificările incluse în revizie necesită un nivel de experiență și un grad de pregătire mai mari. În acest fel, eventualele neajunsuri ale instalației de gaze să nu treacă neobservate. Unele care pot fi bine ascunse iar altele pot fi doar potențiale.

Pentru întrebări suplimentare, puteți verifica pagina de Întrebări frecvente sau ne poți telefona direct, ori scrie pe whatsapp și email.

WhatsApp