Proiectare case
  • Poza Proiectare case 1

Reprezintam un birou specializat in proiectarea structurilor de rezistenta pentru constructii civile, proiectarea si executia instalatiilor de gaze, de incalzire, debransare R.A.D.E.T. si consultanta aferenta fiecarui segment.

La cererea beneficiarului se poate oferi consultanta de specialitate pe tot parcursul realizarii investitiei, de la alegerea terenului, achitia imobilului, pana la receptia finala a obiectivului, cu alegerea sistemelor constructive si a materialelor cele mai potrivite din punct de vedere tehnico-economic.

Putem oferi servicii complete de proiectare de Rezistenta si Instalatii.

Realizarea proiectelor structurilor de rezistenta se face cu respectarea legislatiei in domeniu, a normelor tehnice de proiectare in vigoare precum si cu respectarea cerintelor functionale si estetice ale proiectului de arhitectura.

Pe baza cerintelor dvs. va putem oferi un pachet complet pentru lucrarile de proiectare continand si celelalte specialitati in domeniul constructiilor: arhitectura, design interior, geotehnica, topografie, instalatii, cu respectarea tuturor standardelor de calitate.

Putem realiza proiecte de rezistenta pentru urmatoarele tipuri de imobile:
-    constructii civile: blocuri de locuinte, ansambluri rezidentiale, vile, case de vacanta, locuinte familiale, duplexuri, spatii si centre comerciale, cladiri de birouri, scoli, sali de sport, hoteluri, etc.
-    constructii industriale: hale din beton armat monolit, sedii de firme, etc.

Ramura de proiect ce se realizaza initial este necesara pentru obtinerea autorizatiei de constructie, aceasta purtand numele de Proiect DTAC.

Proiectul ce contine detalii amanuntite de executie pe faze determinante se numeste Proiect PT+DDE.

Pentru o oferta de pret detaliata: tehnic@sanik.ro, tel. 0733.534.965