Despre noi

SANIK GAZ este o companie specializată în domeniul construcțiilor și instalațiilor, pe piață din anul 1995. Asta înseamnă aproape 30 de ani de activitate neîntreruptă.

Promptitudinea, competența și profesionalismul sunt atuurile noaste de bază. Experiența cumulată a echipelor noastre dar și pregătirea fiecărui coleg în parte sunt motive de mândrie pentru noi și o garanție de bună desfășurare a lucrărilor pentru beneficiar.

Urmărim cu seriozitate fiecare proiect în parte și îl finalizăm la termenele stabilite prin contract. Toate echipele noastre sunt conduse de câte un inginer specializat în instalații sau construcții, după specificul fiecărei lucrări. Sanik Gaz (1995) este autorizată A.N.R.E. pentru proiectarea și execuția instalațiilor de utilizare a gazelor naturale, având regimul de medie, joasă și redusă presiune, tip EDIB și PDIB, conform autorizațiilor prezente în acest site, la secțiunea corespunzătoare.

Echipa SANIK GAZ vă asteaptă să pornim la drum pentru un proiect de succes. Primul pas este să luați legătura cu un consultant. Dacă nu v-ați hotărât încă, puteți vizualiza o parte dintre proiectele portofoliului nostru sau unele dintre părerile publice ale clienților noștri.

Apelează unul dintre specialiștii SANIK pentru a stabili o vizită la locația unde se va realiza proiectul, astfel câștigi timp și, în același timp, bani. Puteți chiar obține rapid o estimare de preț folosind calculatorul nostru de ofertă.

De îndată ce au ajuns specialistii la locatie aceștia vor înțelege nevoile  dumneavoastră și vor face o apreciere a ceea ce este necesar pentru cea mai buna soluție tehnico-financiară. Dupa analiza tehnico-economica echipa noastra construieste dosarul si iti vor oferi toate informatiile necesare în strangerea si completarea documentatiei. Vei sti clar ce pasi vei avea de urmat. Îți urmărim dosarul sau proiectul și te ținem in legătură cu acesta ori cu tot ceea ce se întâmplă în relația cu autoritățile.